Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια μητέρα από το Τέξας των ΗΠΑ ήθελε να πάει τον 13χρονο της για self test, επειδή είχε συμπτώματα κορονοϊού. Δεν ήταν, όμως, ιδιαίτερα ψύχραιμη, και τον κλείδωσε στον πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της μέχρι να φτάσουν στο διαγνωστικό κέντρο. Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπη με το νόμο. 

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Η πρώτη στον κόσμο μεταμόσχευση καρδιάς από γενετικά τροποποιημένο χοίρο σε άνθρωπο

Το αδιανόητο περιστατικό έγινε στις 3 Ιανουαρίου, όταν η 41χρονη μητέρα, Σάρα Μπιμ, με τον γιο της στο πορτ μπαγκάζ, πήγε στο στάδιο Πρίτζον του Χιούστον, όπου μπορεί κανείς να υποβληθεί σε τεστ χωρίς να βγει από το αυτοκίνητο. Η υπάλληλος της εγκατάστασης απαίτησε να δει το παιδί και ξεκαθάρισε πως δεν θα γινόταν καμιά εξέταση εάν ο έφηβος δεν καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. 

Η αστυνομία, που κλήθηκε από την υπάλληλο, με τη βοήθεια του υλικού από τις κάμερες του συστήματος παρακολούθησης, συνέλαβε το Σάββατο την Μπιμ, η οποία είναι καθηγήτρια λυκείου. Τη βαρύνει η κατηγορία ότι έθεσε σε κίνδυνο ανήλικο. Αφέθηκε ελεύθερη την επομένη, μετά την καταβολή εγγύησης 1.500 δολαρίων. Δεν διευκρινίστηκε πότε θα κληθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA