Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μερικές μέρες μετά τον θάνατο του 17χρονου γιου της. Η 55χρονη τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη μέσω Twitter λέγοντας πως νιώθει «χαμένη» και «απεχθάνεται» τον εαυτό της μετά τον χαμό του Σέιν που αυτοκτόνησε, αφού πρώτα το έσκασε από το νοσοκομείο του Δουβλίνου στο οποίο νοσηλευόταν. 

Διαβάστε ακόμη: Sinead O' Connor: Καταγγελίες για την αυτοκτονία του γιου της - «Δεν θα συγχωρήσω το ιρλανδικό κράτος»

Η Σινέντ Ο' Κόνορ ζήτησε συγγνώμη επειδή «τους απογοήτευσα όλους. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου, μισώ τον εαυτό μου. Ο γιατροί θα με βοηθήσουν για λίγο διάστημα». Ο Σέιν νοσηλευόταν σε παιδοψυχιατρικό νοσοκομείο, στο οποίο είχε εισαχθεί ένα μήνα πριν τον θάνατό του. Η τραγουδίστρια καταγγέλλει το ιρλανδικό κράτος για την αυτοκτονία του γιου της υποστηρίζοντας πως «απέτυχε» τόσο το ίδιο όσο και εκείνη σαν μητέρα και «όλοι τον απογοητεύσαμε». «Καλωσορίσατε στην Ιρλανδία. Η αυτοκτονία δεν θα επιφέρει τη λύτρωση. Είναι ψέμα. Μου είπαν πως ο γιος μου βρήκε τη γαλήνη τώρα, πως το ξέρουν; Το πρόσωπό του φαινόταν βασανισμένο, ακριβώς όπως φαινόταν τους τελευταίους μήνες. Δεν είχε καμία αλλαγή», δήλωσε η ' Κόνορ. 

Η Σινέντ Ο' Κόνορ καταφέρθηκε κατά του κρατικού προγράμματος ψυχικής υγείας στο οποίο συμμετείχε ο γιος της υποστηρίζοντας πως ένας ψυχίατρος της είπε πως «ο σχεδιασμός ενός γάμου δεν διαφέρει από τον σχεδιασμό μίας κηδείας» τη στιγμή που ο Σον «είχε αφήσει λεπτομερή σχέδια για την κηδεία του». «Τα παιδιά πεθαίνουν καθημερινά κάτω από τη στέγη σας. Το παιδί μου ήταν ένα από αυτά. Μεγάλο λάθος. Το παιδί μου είναι νεκρό και δεν με έχετε ενημερώσει. Ένα μήνα πριν ο Σέιν ήρθε σε εσάς επειδή άφηνε σημειώματα αυτοκτονίας και έγραφε για την κηδεία του. Τον αφήσατε. Είπατε πως δεν είχε σχέδια», υποστήριξε η τραγουδίστρια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA