Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να είναι ο Πάπας Φραγκίσκος λάτρης του βινυλίου; Μπορεί να διατηρεί τη δική του συλλογή με σπάνιους μουσικούς δίσκους; Και όμως μπορεί! Ο ίδιος βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11/1) σε μια «μυστική» επίσκεψη σε κατάστημα δίσκων (γνωστά και ως «δισκάδικα») στη Ρώμη, όμως για κακή του τύχη, ένας δημοσιογράφος τον ανακάλυψε! Ο Πάπας ωστόσο τον συνεχάρη και αστειεύτηκε για την «αποτυχία» του να κρατήσει το χόμπι του... μυστικό.

Διαβάστε ακόμη: SNIK: Κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «1987» και κλέβει την παράσταση με τη Rihanna

 

Ο Χαβιέ Μαρτίνες Μπροκάλ, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού πρακτορείου ειδήσεων «Rome Reports» βρισκόταν τυχαία στην περιοχή στο κέντρο της Ρώμης. Τράβηξε με το smartphone του φωτογραφία τον ποντίφικα να βγαίνει από το δισκάδικο, την ανήρτησε στο Twitter και η ανάρτηση έγινε viral.

Το καλύτερο όμως ήταν μια επιστολή που έστειλε την Πέμπτη στον Μαρτίνες Μπροκάλ, ο 85χρονος ποντίφικας, όπου τον συνεχάρη για τη δουλειά του και αστειεύτηκε για τη δική του.... κακοτυχία:

«Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι ήταν μια κακοτυχία… ότι αφού έλαβα όλες τις προφυλάξεις, ήταν ένας δημοσιογράφος εκεί στην πιάτσα των ταξί», είπε ο Φραγκίσκος στην επιστολή που ο Μαρτίνες Μπροκάλ κοινοποίησε στους συναδέλφους του.

«Δεν πρέπει να χάνει κανείς την αίσθηση του χιούμορ», είπε ο Φραγκίσκος. «Ευχαριστώ που κάνατε τη δουλειά σας, ακόμα κι αν φέρατε τον Πάπα σε δύσκολη θέση».

https://twitter.com/javierMbrocal/status/1480971976608997380?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA