Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω του ESPN, η πρώην σταρ του τένις Κρις Έβερτ. Η νυν σχολιάστρια στο αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με πρώιμο στάδιο καρκίνου των ωοθηκών. Η 67χρονη έμαθε για τον καρκίνο τον περασμένο μήνα και ξεκίνησε χημειοθεραπείες αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Νόβακ Τζόκοβιτς: Επέστρεψε στο ίδιο ξενοδοχείο μεταναστών - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

«Έζησα μια πολύ γοητευτική ζωή. Τώρα έχω κάποιες προκλήσεις μπροστά μου», είπε η Έβερτ. «Αλλά με παρηγορεί το γεγονός ότι η χημειοθεραπεία γίνεται για να διασφαλίσει ότι ο καρκίνος δεν θα επανέλθει». Η Έβερτ κέρδισε 18 τίτλους Grand Slam στο single, έφτασε στο Νο. 1 στην κατάταξη WTA και εισήχθη στο International Hall of Fame το 1995.

«Γίνε ο συνήγορος του εαυτού σου. Γνωρίστε την ιστορία της οικογένειάς σας. Να έχετε απόλυτη επίγνωση του σώματός σας, να ακολουθείτε το έντερο σας και να γνωρίζετε τις αλλαγές», είπε η Έβερτ στο ESPN. «Μην προσπαθείς να γίνεις σταυροφόρος και μην νομίζεις ότι αυτό θα περάσει».

Να σημειωθεί ότι αδερφή της, Jeanne Evert Dubin, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών τον Φεβρουάριο του 2020 σε ηλικία 62 ετών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA