Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά δωρεά ύψους 50 εκατ. δολάρια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις Σεϋχέλλες χάθηκαν! Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το BBC τα Εμιρατα πριν από 20 χρόνια, θέλοντας να διευκολύνουν τα νησιά να ξεπεράσουν την έλλειψη συναλλάγματος αποφάσισαν να πληρώσουν βασικά προϊόντα, όπως ρύζι και αλεύρι. Ωστόσο η δωρεά αυτή δεν έφτασε ποτέ και έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένης της πρώην Πρώτης Κυρίας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ένα σκάνδαλο διαφθοράς.

Διαβάστε ακόμη: Σοκαριστικό βίντεο από το Βέλγιο: Ανδρας σπρώχνει στις γραμμές του μετρό μια ανυποψίαστη γυναίκα

Κάποια από τα χρήματα που λείπουν εκτιμάται ότι βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς και τοκίζονται τα τελευταία 20 χρόνια. «Ελπίζουμε πως τα 50 εκατομμύρια θα έχουν παραγάγει εκατοντάδες εκατομμύρια  μέχρι τώρα και πως θα ανακτήσουμε τα πάντα», λέει ο πρόεδρος της χώρας. «Η κυβέρνηση έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε κάθε σεντ πίσω στα κρατικά ταμεία γιατί τα χρήματα ήταν για τον λαό των Σεϋχελλών και το έγκλημα είναι ασυγχώρητο».

Οι συλλήψεις για την υπόθεση των εκατομμυρίων έχει γίνει δεκτές θετικά από τους ντόπιους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA