Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι παιδικοί έρωτες οδηγούν σε... τρέλες, γεγονός που αποδεικνύεται και από την ιστορία της Κιάρα. Η νεαρή μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο TikTok τα... καμώματά της όταν ήταν 12 ετών, που είχε προσποιηθεί ότι την απήγαγαν για να απαντήσει ο φίλος της σε βιντεοκλήση. 

Διαβάστε ακόμη: Νόβακ Τζόκοβιτς: Πιθανός ο αποκλεισμός του και από Roland Garros, Wimbledon και US Open

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Κιάρα Κέλογκ αποκάλυψε πως είχε προσποιηθεί ότι την απήγαγαν όταν ήταν 12 ετών για να της απαντήσει ο φίλος της στο FaceTime. Μάλιστα μοιράστηκε και μία φωτογραφία που είχε στείλει, στην οποία απεικονίζεται η ίδια δεμένη σε καρέκλα και φιμωμένη! Το βίντεο που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια προβολές και περίπου 1,5 εκατομμύριο σχόλια με τους περισσότερους να δηλώνουν πως τα όσα έκανε η Κιάρα ήταν αστεία. Στο email που είχε στείλει στον φίλο της έγραφε «αν θες να την δεις ξανά... Απάντα στο FaceTime». Φαίνεται πως η 12χρονη Κιάρα είχε τρομάξει αρκετά τον φίλο της που αποφάσισε να της απαντήσει στη βιντεοκλήση. 

https://www.tiktok.com/@chiarakellogg/video/7052379685451418927https://www.tiktok.com/@chiarakellogg/video/7052429452848041262
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA