ΔΙΕΘΝΗ
18/01/2022 04:28

Ζοζέπ Μπορέλ: Περαιτέρω επιθετικότητα από την πλευρά της Ρωσίας θα έχει συνέπειες

Προειδοποιητικά πυρά με αποδέκτη τη Μόσχα εκτόξευσε ο Ζοζέπ Μπορέλ αναφερόμενος στην ένταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Ουκρανία και τόνισε πως «περαιτέρω επιθετικότητα θα έχει συνέπειες»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ζοζέπ Μπορέλ: Περαιτέρω επιθετικότητα από την πλευρά της Ρωσίας θα έχει συνέπειες
Πηγή: Associated Press
Ανάγνωση:

Ο Ύπατος εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέπ Μπορέλ κάλεσε την Ρωσία να προχωρήσει σε αποκλιμάκωση τονίζοντας ότι περαιτέρω επιθετικότητα θα έχει συνέπειες.

Μιλώντας στην Υποεπιτροπή Ασφάλειας και 'Αμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την κατάσταση στα σύνορα της Ουκρανίας, ο κ. Μπορέλ ανέφερε, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Αθναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εργάζεται με τις ΗΠΑ σχετικά με το ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες.

Επίσης, ο Ζοζέπ Μπορέλ σημείωσε ότι μέχρι τις 24 Ιανουαρίου που πραγματοποιείται το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων συνεχίζεται η συζήτηση που αφορά σε προτάσεις, ενώ εξέφρασε την ελπίδα για ολοκλήρωση της προσπάθειας σχετικά με τη στρατηγική πυξίδα τον Μάρτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΖΟΖΕΠ ΜΠΟΡΕΛ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ