Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση εξαφάνισης ανηλίκου από το Βέλγιο είχε τραγική κατάληξη. Ο 4χρονος Ντιν Βερμπέκοες εντοπίστηκε νεκρός στην Ολλανδία. Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε σε ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Zέελαντ της Ολλανδίας ενώ για τη δολοφονία του η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα 34 ετών από το Βέλγιο. Ο δράστης, σύμφωνα με το ΒΒC, ήταν ο μπέιμπι σίτερ του παιδιού, ο οποίος αντί να το παραδώσει στο σπίτι των παππούδων του, το απήγαγε και έφυγε μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: Μπόρις Τζόνσον: Κανείς δεν με προειδοποίησε ότι τα πάρτι ήταν ενάντια στα μέτρα κορονοϊού

Η μητέρα του άτυχου αγοριού δεν μπορούσε να τον φροντίζει λόγω προβλήματος υγείας και ζήτησε από μια φίλη της και τον δράστη να το κρατήσουν για ένα βράδυ ενώ αναμενόταν την επόμενη ημέρα να το παραδώσουν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε εκτίσει 8 και 10 χρόνια κάθειρξης για κακοποίηση παιδιών από το 2010 και τον θάνατο ενός 2χρονου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Belga. Η ποινή του έληξε τον Δεκέμβριο του 2018.

https://twitter.com/GnovohM/status/1483251877676560385?ref_src=twsrc^tfw

Ο 34χρονος φέρεται να τσακώθηκε με την σύντροφό του και να πήρε το παιδί με το αυτοκίνητο ενώ δεν απαντούσε σε κανένα από τα τηλεφωνήματα της μητέρας του. Στη συνέχεια εκδόθηκε αστυνομικό δελτίο για την εξαφάνισή του και οι Αρχές της Ολλανδίας τον εντόπισαν, ενώ ήταν ήδη πολύ αργά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA