Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέμα στην εκπομπή που παρουσιάζει η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός, Γούπι Γκόλντμπεργκ στο τηλεοπτικό δίκτυο abc έγινε η ακύρωση της συμμετοχής του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open. Η γνωστή ηθοποιός που παρουσιάζει την εκπομπή «The View», έκανε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο για τον Σέρβο σταρ που προσπάθησε να βάλει τον ανεμβολίαστο εαυτό του πάνω από τα μέτρα κατά του κορονοϊού, που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της Αυστραλίας:

Διαβάστε ακόμη: Μπόρις Τζόνσον: Κανείς δεν με προειδοποίησε ότι τα πάρτι ήταν ενάντια στα μέτρα κορονοϊού

https://twitter.com/TheView/status/1483502059638951942?ref_src=twsrc^tfw

«Λοιπόν, αυτό ήταν το τέλος της ιστορίας, οι χώρες θεσπίζουν κάποιους νόμους, κάποιους κανόνες. Λαμβάνουν μέτρα και βάζουν τον κόσμο να εμβολιάζεται και να φοράει μάσκες για να ''καθαρίσουν'' τον τόπο τους από τον κορονοϊό. Και μετά έρχεσαι εσύ κύριε και νομίζεις ότι το τένις σε χρειάζεται τόσο πολύ; Οχι γλυκέ μου, όχι», ήταν το αρχικό σχόλιο της Γκόλντμπεργκ.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η συμπαρουσιάστρια, Σάνι Χόστιν, η οποία επίσης στάθηκε υπέρ της κυβέρνησης της Αυστραλίας και επέκρινε μάλιστα το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ που πρόσφατα αποφάσισε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, μέτρο που εισηγήθηκε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν

«Και ξέρεις τι είναι ακόμη ποιο απογοητευτικό; Η Αυστραλία που δοκιμάζεται από τη μετάλλαξη Ομικρον, όπως ακριβώς και η Αμερική, είπε ξεκάθαρα σε ταξιδιώτες, όπως ο Τζόκοβιτς ''όχι κύριε, δεν μπορείς να έρθεις εδώ ανεμβολίαστος και δεν σου δίνουμε καμία εξαίρεση, όποιος και αν είσαι''. Αντίθετα, το δικό μας ανώτατο δικαστήριο πολύ πρόσφατα είπε ''όχι ευχαριστώ, δεν θα λάβω επιπλέον μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού''».

«Δυστυχώς, όλα έχουν να κάνουν με την πολιτική, όλες αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται με πολιτικά κριτήρια», συμπλήρωσε η Γούπι Γκόλντμπεργκ. 

Μάλιστα, από την εκπομπή έγιναν και άλλα επικριτικά σχόλια κατά των ανεμβολίαστων, λέγοντας πως «...δεν καταλαβαίνουν ότι με τον τρόπο τους δεν βοηθούν να μειωθεί το ρίσκο της νοσηλείας και της αναχαίτησης της πανδημίας στη χώρα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA