Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις... παιδικές δικαιολογίες του ότι κανείς δεν τον είχε ενημερώσει ότι τα πάρτι εν μέσω περιορισμών για τον κορονοϊό απαγορεύονται, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, φαίνεται πως είχε διοργανώσει και πάρτι γενεθλίων, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, τον Ιούνιο του 2020!

Διαβάστε ακόμη: Ιρλανδία: Η αστυνομία ερευνά αν δύο ύποπτοι μετέφεραν... πτώμα στο ταχυδρομείο για να εισπράξουν τη σύνταξή του

Οταν όλες οι κοινωνικές συναθροίσεις σε εσωτερικούς χώρους απαγορεύονταν, εκείνος... κερνούσε για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, μετέδωσε την Δευτέρα (24/1) το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV News.

Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η σύζυγός του Βρετανού πρωθυπουργού Κάρι Τζόνσον φέρεται να βοήθησε στο να οργανωθεί το κορονοπάρτι, το απόγευμα της 19ης Ιουνίου. Έως και 30 άνθρωποι παρέστησαν στην εκδήλωση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου, στην Ντάουνινγκ Στριτ, το γραφείο και την κατοικία του επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης, αναφέρει το ITV.

«Εμεινε λιγότερο από 10 λεπτά»

Αναφορικά με τις πληροφορίες του βρετανικού δικτύου για το πάρτι, το γραφείο του Μπόρις Τζόνσον απάντησε: «Μια ομάδα από το προσωπικό που εργάζεται στη Ντάουνινγκ Στριτ συγκεντρώθηκε εκείνη την ημέρα για σύντομο χρονικό διάστημα στην αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου, έπειτα από μια συνάντηση, προκειμένου να ευχηθεί στον πρωθυπουργό ''χρόνια πολλά''. Εκείνος έμεινε εκεί για λιγότερο από 10 λεπτά».

Το ρεπορτάζ εντείνει την πίεση στον Τζόνσον με αφορμή μια σειρά συναθροίσεων στην Ντάουνινγκ Στριτ, με τις οποίες φαίνεται πως παραβιάστηκε το lockdwon κατά του κορονοϊού, που είχε επιβάλει η βρετανική κυβέρνηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA