Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Mompha Junior από το Λάγος της Νιγηρίας είναι 9 ετών, αλλά έχει εξασφαλίσει ήδη την υπόλοιπη ζωή του, καθώς είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος παγκοσμίως. Εδώ και τρία χρόνια έχει γίνει ιδιοκτήτης της δικής του έπαυλης και από τότε διαρκώς τις... πολλαπλασιάζει σαν να παίζει Monopoly. Έχει και δικό του τζετ με το μοναδικό του πρόβλημα να είναι πως είναι πολύ μικρός για να οδηγήσει ακόμη. https://www.instagram.com/p/Bw1YP4gBqDO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πώς απέκτησε τόσα χρήματα; Είναι γιος του εκατομμυριούχου, γνωστού στο διαδίκτυο Ismailia Mustapha, που ακούει στο όνομα Mompha Senior. Φυσικά, έχει και ο μικρός Instagram και μάλιστα τον ακολουθούν 30.000 άτομα. Δημοσιεύει τακτικά στο Instagram δείχνοντας τον πλούσιο τρόπο ζωής του στους followers του. Μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με πολυτελή γεύματα και κρουαζιέρες με ιδιωτικό τζετ.

Ο πατέρας, που Διευθύνων Σύμβουλος της Lagos Bureau De Change πάντως αναφέρει ότι η περιουσία του ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια και δεν είναι σαφές πώς ο γιος του πληροί τις προϋποθέσεις ως δισεκατομμυριούχος, απλά αυτοδιαφημίζεται με αυτόν τον τίτλο για τη φήμη. 

https://www.instagram.com/p/BiJec9UhUZN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιδεικνύοντας τη συλλογή των αυτοκινήτων του, μερικές από τις φωτογραφίες του Mompha Junior στο Instagram έχουν λεζάντα: «Χρόνια πολλά σε μένα» και «Ευχαριστώ μπαμπά».  Ο Mompha Junior φαίνεται να παίρνει το ακριβό γούστο του από τον πατέρα του Mompha senior, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός για τα άφθονα έξοδα και τον πολυτελή τρόπο ζωής του. Ο πατέρας έχει κατηγορηθεί και για ξέπλυμα χρήματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA