Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος φέρεται να χρηματοδοτεί τη νέα εταιρεία Altos Labs, μια startup βιοτεχνολογίας που στόχο έχει να καταπολεμήσει τη γήρανση. Ανάμεσα στους διακεκριμένους επιστήμονες που την απαρτίζουν και εργάζονται για τον «προγραμματισμό κυτταρικής αναζωογόνησης» και ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιάπωνας Shinya Yamanaka.

Διαβάστε ακόμη: Social Media: 770 εκατομμύρια δολάρια απέσπασαν απατεώνες από τους χρήστες μέσα στο 2021

Ο Jeff Bezos, ιδρυτής και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, φέρεται να έκανε επενδύσεις στη νεοϊδρυθείσα εταιρεία Altos Labs με σκοπό να... εξαπατήσει τον θάνατο. Πρόκειται για μια startup βιοτεχνολογίας που επικεντρώνεται στον «προγραμματισμό κυτταρικής αναζωογόνησης για την αποκατάσταση της υγείας και της ανθεκτικότητας των κυττάρων», σύμφωνα με ένα Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε κατά την έναρξή της, τον Ιανουάριο του 2019.

Σύμφωνα με τους Financial Times του Λονδίνου, με αρχικό κεφάλαιο 3 δις. δολαρίων, η Altos Labs καταφέρνει να λειτουργεί με αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ως ο μεγαλύτερος γύρος χρηματοδότησης για μια εταιρεία βιοτεχνολογίας. 

Περισσότερα στο insider.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA