Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκληθεί από την εικόνα που δείχνει μια μητέρα σε ζωολογικό κήπο του Ουζμπεκιστάν να πετάει την 3χρονη κόρη της στον περιορισμένο χώρο όπου βρίσκεται μια τεράστια αρκούδα! Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να έχει τοποθετήσει το παιδί στην εξωτερική πλευρά των κιγκλιδωμάτων και κάποια στιγμή να αφήνει τα χέρια του παιδιού της, σα να είχε πρόθεση να της κάνει κακό.

Η αρκούδα, η οποία βρισκόταν σε απόσταση 10-15 μέτρων, έτρεξε προς το σημείο, μύρισε το παιδί, αλλά δεν του έκανε τίποτα. Στο μεσοδιάστημα, οι φωνές των υπόλοιπων επισκεπτών, κινητοποίησαν το προσωπικό του ζωοολογικού κήπου, το οποίο μπήκε γρήγορα στο χώρο, απομόνωσε την αρκούδα και έβγαλε με ασφάλεια έξω το παιδί. Η 3χρονη, η οποία έπεσε από ύψος περίπου 3 μέτρων, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με διάσειση, ενώ η μητέρα συνελήφθη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA