Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ράφα Ναδάλ έφτασε τους 21 τίτλους στο τένις, καθώς κατέκτησε και το Austalian Open, από το οποίο αποκλείστηκε ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, επειδή ήταν ανεμβολίαστος. Το γεγονός, όμως, ότι ο Ναδάλ σήκωσε ακόμα ένα τρόπαιο, φαίνεται να... ταράζει τον Σέρβο που σκέφτεται μέχρι και τον εμβολιασμό για να παραμείνει στην κορυφή του κόσμου. 

Διαβάστε ακόμη: Νόβακ Τζόκοβιτς: Επίτιμος πολίτης στο Μαυροβούνιο σε φιέστα χωρίς μάσκες

Σύμφωνα με τη Daily Mail που επικαλείται λόγια από τον Ντάνιελ Μουξ, τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τη βιογραφία του, ο Τζόκοβιτς θα εμβολιαστεί γιατί δεν μπορούσε να βλέπει τον Ναδάλ να κατακτά το 21ο Grand Slam στην καριέρα του, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Η νίκη αυτή του επέτρεψε να ξεπεράσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς που είχαν 20 τίτλους. Ο βιογράφος του μιλώντας σε αυστριακά μέσα ανέφερε: «Από ό,τι άκουσα από το περιβάλλον του θα εμβολιαστεί. Ο τελικός στη Μελβούρνη ίσως έπαιξε ρόλο σε αυτό, η νίκη του Ναδάλ τον οδηγεί σε αυτή την επιλογή χωρίς καμιά αμφιβολία».

Σύμφωνα με τον Μουκς, ο Τζόκοβιτς σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει όλα όσα ειπώθηκαν από την οικογένεια του και κυρίως από τον πατέρα του, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν θα βγει να το πει δημοσίως.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA