Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του CNN, Jeff Zucker ανακοίνωσε την παραίτησή του παραδεχόμενος ότι απέκρυψε παράνομη ερωτική σχέση με συνάδελφό του. Σε μια δήλωση που εστάλη στα στελέχη του καναλιού και κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον Brian Stelter, επικεφαλής ανταποκριτής μέσων ενημέρωσης του CNN, ο Zucker είπε ότι δεν αποκάλυψε μια σχέση που είχε με την «πιο στενή συνάδελφό του» που «εξελίχτηκε τα τελευταία χρόνια», παρά το γεγονός ότι «έπρεπε» να το είχε πράξει.

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον: Έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον θρόνο με το νέο της καθήκον

«Στο πλαίσιο της έρευνας για τη θητεία του Κρις Κουόμο στο CNN, ρωτήθηκα για μια συναινετική σχέση με την στενότερη συνάδελφό μου, κάποια με την οποία έχω συνεργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια. Αντιλήφθηκα ότι η σχέση εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια. Επρεπε να το αποκαλύψω όταν ξεκίνησε αλλά δεν το έκανα. Έκανα λάθος. Ως αποτέλεσμα, παραιτούμαι σήμερα», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Zucker.

 

Ο Zucker είχε σχέση με την Allison Gollust, εκτελεστική αντιπρόεδρο και επικεφαλής μάρκετινγκ στο CNN, σύμφωνα με τους New York Times. Η Gollust είπε στους Times ότι η σχέση της με τον Zucker «...άλλαξε κατά τη διάρκεια του Covid» και αν και λυπάται που «δεν το αποκάλυψαν την κατάλληλη στιγμή», θα παραμείνει στο CNN.

https://twitter.com/brianstelter/status/1488912199095570438?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA