Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από 26 χρόνια έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο όταν έχασε και τα οκτώ μωρά που κυοφορούσε, στην 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνη της. Την είχε παρηγορήσει, μάλιστα, προσωπικά η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η Mandy Allwood η Βρετανίδα «Octomum» έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο, όμως έζησε μια ζωή στιγματισμένη από τη συγκεκριμένη απώλεια, που της άλλαξε εντελώς τον χαρακτήρα και της δημιούργησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Αστυνομικοί εισέβαλλαν στο διαμέρισμα 22χρονου μαύρου και τον σκότωσαν

Δυόμιση δεκαετίες πριν, η Mandy Allwood αποκάλυψε πως περίμενε οκτάδυμα ωστόσο κανένα από αυτά δεν κατάφερε να επιζήσει καθώς στις 24 εβδομάδες γεννήθηκαν όλα, έξι αγόρια και δύο κορίτσια, νεκρά.  ίδια στη συνέχεια απέκτησε τρία παιδιά, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της. Άνθρωποι από το περιβάλλον της λέγε πως κατά καιρούς βίωνε «φανταστικές εγκυμοσύνες». Υποστήριζε πως μπορούσε ακόμα να νιώθει τα μωρά της να κλωτσάνε.

Τα προβλήματά της όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Αργότερα, όπως αναφέρει η Mirror, χώρισε από τον σύντροφό της ενώ τον Νοέμβριο του 2007 συνελήφθη καθώς οδηγούσε μεθυσμένη, πολύ πάνω από το όριο, και μέσα στο αυτοκίνητο είχε και τα τρία της παιδιά. Έχασε την επιμέλειά τους και σταδιακά αποξενώθηκε από την οικογένειά της.

Το τελευταίο διάστημα έδινε μια νέα μάχη, αυτή τη φορά με τον καρκίνο. «Εκανε μια επέμβαση πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά μας είπε πρόσφατα ότι είχε επιστρέψει. Δεν ξέρω τι είδους καρκίνος ήταν» είπε φίλος της στη Sun. Ο ίδιος, ιδιοκτήτης παμπ, την χαρακτήρισε «λίγο εκκεντρική και τρελή, αλλά γι' αυτό την αγαπούσαμε».

Είχε ονομάσει τα χαμένα της οκτάδυμα Kypros, Adam, Martyn, Cassius, Nelson, Donald, Kitali και Layne και τα κήδεψαν όλα σε μικροσκοπικά λευκά φέρετρα.

Το 2015, είχε πει στη Sun: «Από τότε που γέννησα, ένιωθα να κλωτσάνε και να κινούνται κάθε μέρα. Το συναίσθημα έρχεται ιδιαίτερα κάτω από το στήθος μου, είναι σαν ένας οξύς πόνος με μαχαίρι. Μπορώ να το νιώσω τώρα καθώς μιλάω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA