Μενού
  • Α-
  • Α+

Φαντασμαγορικά άνοιξε η αυλαία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η τελετή που συνοδεύτηκε από μπαράζ πυροτεχνημάτων και εντυπωσιακές παραστάσεις άφησε ικανοποιημένο τον Κινέζο πρόεδρο ενώ ο Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε πως... κοιμάται τη στιγμή που περνούσε η ομάδα της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: 13χρονος δολοφόνησε τα αδέλφια του 23 και 11 μηνών «για να τα γλιτώσει από τον σατανά»

Σήμερα, Παρασκευή (4/2) η Κίνα εντυπωσίασε κοινό και διεθνή Μέσα με την εντυπωσιακή τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Ενδιαφέρον είχαν βέβαια και όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο της διοργάνωσης, με τον Πρόεδρο Ζι Τζινπίνγκ να απολαμβάνει το μαζικό χειροκρότημα των παρευρισκομένων και τον Βλαντίμιρ Πούτιν να...χασμουριέται στη θέα της ουκρανικής αποστολής.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Ρώσος πρόεδρος - κατά το πέρασμα της ομάδας της Ουκρανίας, έκατσε στις κερκίδες, έκλεισε τα μάτια του και... έκανε ότι κοιμάται. Βέβαια, όταν έφυγε η ομάδα της Ουκρανίας άνοιξε τα μάτια του. Η Ρωσία είναι επίσημα αποκλεισμένη από τη συμμετοχή στη διοργάνωση και οι Ρώσοι αθλητές διαγωνίζονται χωρίς τα χρώματα της σημαίας τους.

Από την άλλη ο Σι Τζινπίνγκ βρισκόταν στα κέφια του. Ένα σαρωτικό χειροκρότημα συνόδευσε τον Κινέζο πρόεδρο, καθώς πλησίαζε τις κερκίδες ενώ τον ικανοποίησε ιδιαίτερα η αποστολή της Ταϊβάν υπό τη σημαία και τα χρώματα της κινέζικης Ταϊπέι, στα οποία τους υποχρέωσαν οι διοργανωτές των Αγώνων.

Εντυπωσίασε επίσης και η εκτέλεση του Ολυμπιακού Ύμνου από παιδική χορωδία στα ελληνικά, με το κοινό να μην πιστεύει στα αυτιά του! Τα μέλη της χορωδίας δεν είχαν καμία προηγούμενη επαφή με τα ελληνικά και παρόλα αυτά κατάφεραν να τραγουδήσουν άπταιστα το κομμάτι με μόλις τρεις μήνες πρόβες!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA