Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έξαρση βίας είναι παγκόσμιο φαινόμενο και όχι μόνο ελληνικό και κάπως έτσι μπορούν να εξηγηθούν οι σοκαριστικές εικόνες που κατέγραψαν ερασιτεχνικές κάμερες, όπου δύο έφηβοι έρχονται αντιμέτωποι σώμα με σώμα μέσα σε λεωφορείο στο Λονδίνο και μάλιστα ο ένας κρατάει ένα μαχαίρι ματσέτα και ο άλλος σιδηρολοστό!

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: 13χρονος δολοφόνησε τα αδέλφια του 23 και 11 μηνών «για να τα γλιτώσει από τον σατανά»

https://twitter.com/Sanjistars/status/1489298877933146119?ref_src=twsrc^tfw

Το βίντεο από τον άγριο καυγά έχει προκαλέσει σάλο, καθώς εμφανίζονται οι δύο νεαροί να μαλώνουν μέσα σε ένα λεωφορείο που μεταφέρει πολίτες και εκείνοι δίνουν μάχη... θανάτου!

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σύμφωνα με την Standard, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής στον δεύτερο όροφο του λεωφορείου 109.

Επιβάτης στο λεωφορείο, κατέγραψε σε βίντεο τους νεαρούς να μάχονται σώμα με σώμα μπροστά στους επιβάτες, οι οποίοι μη μπορώντας να αντιδράσουν, παρακολουθούσαν έντρομοι το περιστατικό. Το συμβάν είχε διάρκεια περίπου πέντε λεπτά και τα δύο νεαρά άτομα είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και αναμένεται να ζητήσει υλικό κλειστού κυκλώματος από την εταιρεία λεωφορείων.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως «η αστυνομία κλήθηκε στις 16:41 της Πέμπτης, 3 Φεβρουαρίου έχοντας αναφορές για συμπλοκή σε λεωφορείο στην περιοχή της λεωφόρου Telford, SW2. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και συλλήψεις ενώ οι έρευνες συνεχίζονται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA