Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι από τις ειδήσεις που δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους! Η συγκεκριμένη έρχεται από την Ιταλία και προκαλεί σοκ. Μια πενταμελής οικογένεια αντιεμβολιαστών μολύνθηκε και - μέσα σε έναν μήνα - ξεκληρίστηκε από κορονοϊό, στην Σικελία.

Στο τέλος του Δεκεμβρίου έχασε την ζωή του ο 80χρονος πατέρας, πριν το ασθενοφόρο μπορέσει να τον διακομίσει στο νοσοκομείο. Η σύζυγός του, 78 ετών, και τα τρία τους παιδιά - 55, 52 και 50 ετών - πέθαναν σε διάστημα περίπου δέκα ημερών ο ένας από τον άλλο.

Η 25χρονη εγγονή του πρώτου εκλιπόντα, δήλωσε στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων: «Είμαστε βυθισμένοι στο πένθος, ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Δεν είχε εμβολιαστεί κανείς τους, διότι φοβόντουσαν».

«Και η οικογενειακή αυτή τραγική ιστορία μας δείχνει - σε όλους - ότι το μόνο όπλο κατά του κορονοϊού, είναι το εμβόλιο», δήλωσε ο Εμανουέλε Κασαρά, διευθυντής του νοσοκομείου της πόλης Έννα, στη Σικελία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA