Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία πρωτοφανή γκάφα υπέπεσε χθες, Παρασκευή (4/2), το δίκτυο του Bloomberg καθώς ανέβασε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία δήθεν «εισέβαλε» στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί στη συνέχεια να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Συγκεκριμένα, το Bloomberg δημοσίευσε έναν τίτλο σχετικά με ρωσική «εισβολή» στην Ουκρανία αλλά, στη συνέχεια, παραδέχτηκε το λάθος του και τον αφαίρεσε.

Το Bloomberg έσπευσε να απολογηθεί για την γκάφα του και σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Ετοιμάζουμε τίτλους για πολλά σενάρια και ο τίτλος "Η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία" δημοσιεύτηκε κατά λάθος γύρω στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα), σήμερα (04/02), στον ιστότοπό μας. Λυπούμαστε βαθύτατα για το λάθος. Ο τίτλος έχει αφαιρεθεί και διερευνούμε την αιτία».

Την ίδια ώρα βέβαια, η κατάσταση στα ρωσοουκρανικά σύνορα συνεχίζει να θυμίζει πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί με το Κίεβο και τα κράτη της Δύσης να εκφράζουν πρόσφατα την ανησυχία τους για την αύξηση των «επιθετικών ενεργειών» από τη Ρωσία. Η Μόσχα από την πλευρά της έχει επανειλημμένα αρνηθεί αυτές τις κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν απειλεί κανέναν και δεν σκοπεύει να επιτεθεί σε κανέναν, και οι ισχυρισμοί για «ρωσική επιθετικότητα» χρησιμοποιούνται ως δικαιολογία για να τοποθετηθεί περισσότερος στρατιωτικός εξοπλισμός του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA