Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από μία τιτάνια επιχείρηση διάσωσης, τα σωστικά συνεργεία στο Μαρόκο κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 5χρονο Ραγιάν που είχε εγκλωβιστεί σε πηγάδι βάθους 32 μέτρων τις τελευταίες τέσσερις νύχτες. Το παιδί είναι τραυματισμένο, ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. https://twitter.com/AmineHarrach/status/1490061971328278537?ref_src=twsrc^tfw

Οι διασώστες είχαν διοχετεύσει οξυγόνο μέσω σωλήνων και έχουν κατεβάσει μπουκάλια με νερό στον 5χρονο. Είχαν κατεβάσει επίσης φαγητό αλλά δεν είχαν διαπιστώσει αν ο 5χρονος είχε φάει. Η επιχείρηση για τη διάσωση του Ραγιάν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, με τους διασώστες να σκάβουν με φτυάρια προκειμένου να φτάσουν σε βάθος 35 μέτρων, υπό τον φόβο της κατάρρευσης του εδάφους. 

Ο 5χρονος Ραγιάν ξέφυγε την Τρίτη της προσοχής του πατέρα του και έπεσε στο πηγάδι στο χωριό Ιγράν της επαρχίας Σεφσαουέν στο βόρειο Μαρόκο. Το δράμα του έχει προκαλέσει κύμα συγκίνησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Μάγρεμπ μέχρι το Ιράν και από την Υεμένη μέχρι τον Καναδά και τις ΗΠΑ. «Προσεύχομαι και παρακαλώ τον Θεό να βγει σώος και ασφαλής. Θεέ μου, σε παρακαλώ, απάλυνε τον πόνο μου και τον δικό του, μέσα σε αυτήν την τρύπα από σκόνη» δήλωνε νωρίτερα η μητέρα του Ραγιάν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA