Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαριές κατηγορίες βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια για τον πρίγκιπα Άντριου, αυτή την φορά από την φυσιοθεραπεύτρια του, Έμμα Γκρούενμπαουμ. Η γυναίκα κατήγγειλε τον δούκα του Γιορκ για ακραία απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση κατά τις συνεδρίες τους.

Διαβάστε επίσης: Ελον Μασκ: «Το πρώτο μου παιδί πέθανε στα χέρια μου» - Συγκλονίζει για τον θάνατο του γιου του

Όπως δήλωσε στη Βρετανική Sun η 50χρονη φυσιοθεραπεύτρια, σε μία σύντομη σειρά συνεδριών με τον πρίγκιπα Άντριου, ήρθε αντιμέτωπη με σεξουαλικά προκλητικές συμπεριφορές που ποτέ δε θα περίμενε από μέλος της βασιλικής οικογένειας. «'Ηταν ένα ανένδοτο σεξουαλικό παράσιτο» περιγράφει η Έμμα Γκρούενμπαουμ συνοψίζοντας τη συμπεριφορά του αμφιλεγόμενου Άντριου. 

Κατά τη διάρκεια των θεραπευτικών μασάζ για τα οποία είχε προσληφθεί στην βασιλική κατοικία του πάρκου Windsor, η 50χρονη γυναίκα έγινε στόχος σεξιστικών σχολίων, και σεξουαλικής παρενόχλησης! Ο πρίγκιπας Άντριου ρώταγε απρεπώς για τη σεξουαλική της ζωή, σχολίαζε την εμφάνισή της, ζητούσε να του κάνει μασάζ όντας τελείως γυμνός, ενώ είχε πολλές φορές αποπειραθεί να αγκαλιάσει την κυρία Γκρούενμπαουμ παρά την άρνησή της, όπως καταγγέλλει η ίδια.

Η γυναίκα είχε τότε αντιδράσει έντονα στη συμπεριφορά του πρίγκιπα, βρίζοντας και απωθώντας τον, ενώ η απόφαση να μιλήσει για όσα της συνέβησαν έγινε για να υποστηρίξει ένα άλλο φερόμενο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης του Άντριου, την Βιρτζίνια Τζούφρι. Η Βιρτζίνια Τζούφρι έχει καταγγείλει τον πρίγκιπα για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του όταν ήταν μόλις 17 ετών, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά τα λεγόμενά της μέσω των συνηγόρων του. «Δεν μπορώ να κάθομαι και να σωπαίνω για τον τρόπο που μου φέρθηκε, ενώ την ίδια στιγμή αποκαλεί την Βιρτζίνια ψεύτρα», δήλωσε για την καταγγελία της η Έμμα Γκρούενμπαουμ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA