Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τσετ Χανκς είναι ο γιος του Τομ Χανκς, του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, ο οποίος έχει πολιτογραφηθεί και ως Έλληνας. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τσετ απασχολεί τα ΜΜΕ. Αυτή τη φορά το κάνει μέσα από το κανάλι του στο Youtube για να κατηγορήσει τον πατέρα του πως δεν υπήρξε ποτέ σωστό ανδρικό πρότυπο για τον ίδιο. 

«Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου πει: "Αδερφέ, μην δίνεις δεκάρα γι’ αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Aπλά ζηλεύουν"», είπε όταν αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στη ζήλια που ένιωθε από τους άλλους, επειδή ήταν ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού. «Έχεις όλα αυτά που ένα παιδί ονειρεύεται» είπε ο γιος του Τομ Χανκς, «και αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι να σου πετούν λάσπη, προκειμένου να αισθάνονται εκείνοι καλά, επειδή πολύ απλά ζηλεύουν. Θα ήθελα λοιπόν να τα ακούσω όλα αυτά από τον άντρα της οικογένειάς μου (εννοεί τον Τομ Χανκς). Δεν είχα κανέναν να μου το πει». Και ο πρωτότοκος γιος του Τομ και της Ρότα Ουίλσον συνέχισε: «Ένιωσα πολύ απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα, γιατί πολύ απλά κανείς δεν με βοήθησε να νιώσω καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη: Απατεώνας Tinder: «Πλήρωσε η γιαγιά μου για να αποφυλακιστώ» λέει το πρώτο θύμα του - Τι απαντά ο ίδιος στην Ελλάδα

Ο Τσετ έχει πει ότι ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και στην κοκαΐνη, έχει κατηγορηθεί από την πρώην σύντροφο του ότι την κακοποιούσε ενώ το πιο πρόσφατο ήταν με την πανδημία, όταν είχε βγει και είχε πει πως δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί ο κορονοϊός είναι μια απλή γριπούλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA