Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον «κυβερνοπόλεμο» στη Ρωσία συνεχίζει η διεθνής ομάδα χάκερ των Anonymous που με μηνύματα στο Twitter αναλαμβάνει την ευθύνη για μια σειρά από επιθέσεις σε ρωσικούς ιστοτόπους, εταιρίες τηλεπικοινωνιακών και μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τον Πούτιν δικτάτορα. Παράλληλα, οι Anonymous με ανακοίνωσή τους κήρυξαν κυβερνο-πόλεμο κατά της Ρωσίας και ζητούν την κατανόηση των Ρώσων πολιτών.

Στην ανάρτησή τους αναφέρουν: «Οι Anonymous εμπλέκονται σε επιχειρήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν τη ρωσική κυβέρνηση. Είναι αναπόφευκτο ότι πιθανότατα θα επηρεαστεί και ο ιδιωτικός τομέας. Ενώ αυτός ο λογαριασμός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μιλά για το σύνολο της συλλογικότητας των Anonymous, μπορούμε στην πραγματικότητα να αναφέρουμε τις ενέργειες των Anonymous κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Anonymous κήρυξαν «κυβερνοπόλεμο» στη Ρωσία

Θέλουμε ο ρωσικός λαός να καταλάβει ότι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αυτόν να μιλήσει εναντίον του δικτάτορά του από φόβο αντιποίνων. Εμείς ως συλλογικότητα θέλουμε μόνο ειρήνη στον κόσμο. Θέλουμε ένα μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι, ενώ οι άνθρωποι μας σε όλο τον κόσμο καταστρέφουν τους παρόχους διαδικτύου σας, κατανοήστε ότι αυτό έχει στόχο εξ ολοκλήρου τις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης και του Πούτιν».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πρώτα έριξαν το ρωσικό δίκτυο RT

Νωρίτερα, η διεθνής ομάδα χάκερ των Anonymous με μήνυμά τους στο Twitter είχαν αναλάβει την ευθύνη για επίθεση στον ιστότοπο του ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού RT: «Οι δράσεις μας στοχεύουν τη ρωσική κυβέρνηση. Είναι αναπόφευκτο ότι πιθανότατα θα επηρεαστεί και ο ιδιωτικός τομέας. Θέλουμε ο ρωσικός λαός να καταλάβει ότι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αυτόν να μιλήσει εναντίον του δικτάτορά του υπό φόβο αντιποίνων. Εμείς ως συλλογικότητα θέλουμε μόνο ειρήνη στον κόσμο. Θέλουμε ένα μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Αυτό στρέφεται εξ ολοκλήρου στις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης και του Πούτιν.

Μπείτε στη θέση των Ουκρανών που βομβαρδίζονται αυτή τη στιγμή. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, μπορούμε να αντισταθούμε σε οτιδήποτε. Είναι καιρός ο ρωσικός λαός να σταθεί μαζί μας και να πει «ΟΧΙ» στον πόλεμο του Βλαντιμίρ Πούτιν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA