Μενού
  • Α-
  • Α+

O Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα, Σεργκέι Σουτένκο, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην ελληνική κοινωνία για την υποστήριξη της στον ουκρανικό λαό. Το βράδυ της Παρασκευής φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ουκρανίας το συντριβάνι της Ομόνοιας και η Τεχνόπολη. Ο Σεργκέι Σουτένκο, έστειλε συγχαρητήρια στην Αθήνα και ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό με ανάρτησή του στο Twitter.

O Σουτένκο έγραψε: «Στην Αθήνα τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας φώτισαν την Ομόνοια και την Τεχνόπολη. Είμαι ευγνώμων στον Κ. Μπακογιάννη για αυτή την κίνηση αλληλεγγύης και φιλίας. Περισσότερο από ποτέ, η Ελλάδα και ο λαός της στέκεται δίπλα στην Ουκρανία. Είμαστε πιο δυνατοί μαζί».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, το συντριβάνι της Ομόνοιας και η Τεχνόπολη, την Παρασκευή είχαν φωτιστεί με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας σε μία ένδειξη της αλληλεγγύης και της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA