Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιβολή οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας για την εισβολή και τον πόλεμο στην Ουκρανία «άγγιξε» και τη βιομηχανία του πορνό αφού πολλά μοντέλα και δημιουργοί περιεχομένου, ρωσικής υπηκοότητας στην πορνογραφική πλατφόρμα OnlyFans είδαν ξαφνικά τους λογαριασμούς τους να «παγώνουν» και να μην έχουν πρόσβαση ούτε καν στα έσοδα από την δραστηριότητά τους!

Οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας εξηγούν ότι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κίνηση αυτή, ως αποτέλεσμα της εισβολής, και κυρίως παρακινούμενοι από τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε όλη τη Ρωσία.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Δεν υποστηρίζω αυτόν τον πόλεμο, αλλά έγινα όμηρος του, όπως άλλοι δημιουργοί από τη Ρωσία. Μοντέλα, cosplayers, καλλιτέχνες, youtubers και άλλοι. Όλοι βρεθήκαμε αποκλεισμένοι στις πλατφόρμες μας ή δεν μπορούμε να λάβουμε έσοδα από αυτές μόνο και μόνο επειδή είμαστε Ρώσοι», έγραψε η «Black Way».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Δεν είμαστε στρατιωτικοί με όπλα, είμαστε απλώς δημιουργοί και όμηροι αυτού του συστήματος. Σταματήστε να μας φοβερίζετε επειδή είμαστε απλώς άνθρωποι της χώρας μας. Δεν επιλέξαμε πού θα γεννηθούμε και μας έκοψες τον ΜΟΝΟ τρόπο να φύγουμε από εδώ» ανάφερε η Marie Bunnie.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Είναι επίσημο. Το #Onlyfans έγινε μια πολιτική πλατφόρμα όπου δεν υπάρχει χώρος για καλλιτέχνες. Όλα τα κέρδη μου μπλοκαρίστηκαν από αυτούς. Είναι σαν να χρηματοδοτώ τον πόλεμο με τα γυμνά μου, φεύγω για πάντα από το OF, μου κλέβουν τη δουλειά, τα χρήματά μου, την εμπιστοσύνη μου» έγραψε εμφανώς οργισμένη η Kalinka Fox

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA