Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης είναι Ελληνας με ουκρανική υπηκοότητα. Πολεμάει στο μέτωπο του Ιρπίν κατά των Ρώσων εισβολέων που έχουν πάει στο σπίτι του και το απειλούν. Είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη της Ουκρανίας. «Την κατάσταση την κοντρολάρουμε, ξέρουμε τι γίνεται. Θα νικήσουμε... Φοβούνται που περνάνε τη γραμμή. Ερχονται σε μας και μας παρακαλούν. «Κάναμε λάθος, δεν ξέραμε πού ερχόμαστε. Αν δεν πηγαίναμε στην Ουκρανία θα μας σκότωναν στη Ρωσία, δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς» λένε οι Ρώσοι στρατιώτες όταν πιάνονται αιχμάλωτοι από τους Ουκρανούς στρατιώτες.

Η μάχη για το Κίεβο θα κρατήσει «όσο χρειαστεί», λέει ο Αλέξης και προσθέτει: «Ποτέ δεν θα είναι παιχνίδι για τους Ρώσους - Εδώ είναι θάνατος, μην έρθετε στην Ουκρανία με όπλα. Νιώθουμε μίσος για τους Ρώσους. Είναι εχθροί για πάντα, τους μισούμε, μην έρθουν ποτέ ξανά στην Ουκρανία» λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 από το μέτωπο του Ιρπίν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA