Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη των γονέων του δυόμισι μηνών νεκρού βρέφους στη Λεμεσό προχώρησαν οι Αρχές της Κύπρου, καθώς ερευνάται η υπόθεση ως ανθρωποκτονία. Τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου 2022, το μόλις 2,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έχοντας σπασμούς. Από εκεί διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου γύρω στις 7:15 το πρωί της ίδιας μέρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης ενώ στο σώμα του βρέφους εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού. Από τα ευρήματά τους οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα του βρέφους να προκλήθηκαν από ατύχημα στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Δεν είδα βίντεο, δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω» λέει ο γιατρός ΜΕΘ Παίδων

Έπειτα από τα αποτελέσματα αυτά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, εναντίον των γονέων του βρέφους, ηλικίας 37 και 22 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, οι οποίοι και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA