Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον καθώς ένα αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε εξωτερικό χώρο ελληνικού εστιατορίου, και προκάλεσε τον θάνατο δύο θαμώνων και των τραυματισμό εννιά ακόμα ατόμων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας της Ουάσινγκτον πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα. Πυροσβέστες και αστυνομικοί έσπευσαν στις 12.15 στο εστιατόριο Parthenon, στη συνοικία Τσέβι Τσέις, όπου ένα ασημί SUV βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στην αυλή του εστιατορίου.

Οι έξι από τους εννέα τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, με τρεις από αυτούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Στους άλλους τρεις τραυματίες παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και δεν χρειάστηκε να εισαχθούν για νοσηλεία, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Ουάσινγκτον.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο οδηγός του SUV ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας που φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ή αντιμετώπισε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, ανέφερε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές αν ο οδηγός τραυματίστηκε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA