Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου Μπρεντ Ρενό, ο οποίος σκοτώθηκε την Κυριακή στο Ιρπίν στη διάρκεια ρεπορτάζ για τους Ουκρανούς πρόσφυγες από τον πόλεμο της Ρωσίας.

Ο πρόεδρος της χώρας, κοινοποίησε τη συγκεκριμένη επιστολή στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου αναφέρει ονομαστικά τους παραλήπτες και οικείους του εκλιπόντος του δημοσιογράφου και σκηνοθέτη.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: «Πολύ δύσκολες οι διαπραγματεύσεις», λέει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπρεντ Ρενό που έχασε τη ζωή του ενώ κατέγραφε τις σκληρές στιγμές και το κακό που βιώνει ο ουκρανικός λαός. Είθε η ζωή και η θυσία του να εμπνεύσουν τον κόσμο ώστε να σταθεί δίπλα στις δυνάμεις του φωτός απέναντι στις δυνάμεις του σκότους», έγραψε στο tweet του ο Ζελένσκι, ενώ στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Ήταν ένας ταλαντούχος και γενναίος δημοσιογράφος. Με θάρρος και αποφασιστικότητα ταξίδεψε στις πιο επικίνδυνες εμπόλεμες ζώνες του κόσμου. Είμαστε ευγνώμονες στον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του».

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA