Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την έναρξη του πολέμου πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες, 10.683 ζευγάρια σε όλη την Ουκρανία παντρεύτηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας. «Ο πόλεμος στη χώρα συνεχίζεται, αλλά η ζωή δεν σταματάει», ανέφερε το υπουργείο.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι 10.767 παιδιά έχουν γεννηθεί στη χώρα μετά τις 24 Φεβρουαρίου που πραγματοποιήθηκε η ρωσική εισβολή. «Οι εργαζόμενοί μας συνεχίζουν να εργάζονται για εσάς ακόμη και υπό συνθήκες πολέμου!», προστίθεται στην ανακοίνωση. 

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Αισιόδοξος ο Λαβρόφ για τις διαπραγματεύσεις - Το μοντέλο ουδετερότητας της Ουκρανίας

Υπενθυμίζεται πως η Lesya και ο Valeriy, οι οποίοι υπηρετούν στις Ουκρανικές Δυνάμεις Εδαφικής Άμυνας, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία άλλων Ουκρανών στρατιωτών. Τους πάντρεψε ο στρατιωτικός ιερές, ενώ αντί για γαμπριάτικο κοστούμι και λευκό νυφικό, το ζευγάρι φορούσε στρατιωτικές στολές, και αντάλλαξε κράνη αντί στέφανα. Οι συνάδελφοί τους ένωσαν τις φωνές τους και τους τραγούδησαν, ενώ ένας από αυτούς συνόδευε την χορωδία με ένα ουκρανικό λαϊκό μουσικό όργανο παρόμοιο με λαούτο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA