Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στους ρωσικούς βομβαρδισμούς που έπληξαν κατοικίες και εμπορικό κέντρο στη συνοικία Ποντίλσκι αργά το βράδυ της Κυριακής (20/3), σύμφωνα με τον δήμαρχο του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο και την υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της πόλης. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, αρκετά σπίτια και εμπορικό κέντρο» χτυπήθηκαν, ανέφερε ο δήμαρχος μέσω Telegram. Διαβεβαίωσε ότι η Πυροσβεστική επιχειρεί για να κατασβέσει μεγάλη πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο.

Η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων του Κιέβου αναφέρθηκε σε τέσσερις νεκρούς. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται για 26η ημέρα έχοντας αφήσει πίσω της χιλιάδες νεκρούς άμαχους, εκατομμύρια πρόσφυγες και ισοπεδωμένες πόλεις που δεν θα επανέλθουν ποτέ ξανά στην κανονικότητα...

Επιχείρηση διάσωσης στο εμπορικό κέντρο του Κιέβου

Αυτές είναι οι τελευταίες εικόνες από την επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Κίεβο. Ο αριθμός των θυμάτων δεν είναι ακόμη σαφής, αν και έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον τέσσερις νεκροί. Πολλά σπίτια στην πόλη χτυπήθηκαν επίσης.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA