Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που στο πεδίο της μάχης εξακολουθούν να πέφτουν βόμβες και να χάνονται ζωές από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Ολένα Ζελένσκα ευχαρίστησε την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, αλλά και τις συζύγους άλλων ηγετών συμμαχικών χωρών που έχουν προσφέρει βοήθεια στην Ουκρανία, λέγοντας ότι θα τους άξιζε το βραβείο Νόμπελ ειρήνης.

 

Η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ολένα Ζελένσκα ευχαρίστησε τις πρώτες κυρίες της Ευρώπης, για την υποστήριξή τους προς την Ουκρανία και τη βοήθεια που προσέφεραν στα άρρωστα παιδιά για να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Διαβάστε ακόμη: Ουκρανία: Αυτή είναι η Anastasia Kotvitska που προσπάθησε σαν πρόσφυγας να περάσει 30 εκατομμύρια σε βαλίτσες 

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι έχετε κάνει για εμάς»

Σε άρθρο της στην εφημερίδα «Le Parisien», ανέφερε ότι όταν η Ρωσία άρχισε να επιτίθεται στην Ουκρανία είχε απευθύνει έκκληση για την υποστήριξη των πρώτων κυριών του κόσμου. Η Μπριζίτ Μακρόν ήταν από τις πρώτες που απάντησε και η σχέση τους ήταν «ζεστή και φιλική».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ευρωπαίους που τώρα βοηθούν τους ανθρώπους μας, τους δίνουν σπίτια, τους ταΐζουν, τους ενθαρρύνουν… καθώς όπως εμείς, έτσι και εσείς δεν ήσασταν προετοιμασμένοι να έχετε τόσους πολλούς τραυματισμένους ανθρώπους στη χώρα σας.

Αλλά ο τρόπος που αντιδράσατε αξίζει ένα συλλογικό βραβείο Νόμπελ ειρήνης. Οι Ουκρανοί είναι υπέροχοι άνθρωποι και πολύ ευγνώμονες. Τα παιδιά μας δεν θα ξεχάσουν ποτέ τι έχετε κάνει για εμάς».

https://www.instagram.com/p/CbK_wAnsCd8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA