Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ρωσικές δυνάμεις ισοπεδώνουν την Μαριούπολη η οποία τα τελευταία 24ωρα έχει εξελιχθεί σε κεντρικό σημείο του πολέμου στην Ουκρανία. Χθες ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται οι ρωσικές δυνάμεις να βομβαρδίζουν την μαρτυρική πόλη με πυραύλους Κρούζ οι οποίοι εκτοξεύονται από την Κριμαία!

Η πυραυλική επίθεση φαίνεται να εξαπολύθηκε από τη Σεβαστούπολη. Στο βίντεο φαίνονται οι πύραυλοι να ξεκινούν από τη στεριά να περνάνε πάνω από τη θάλασσα και τελικά να καταλήγουν στη Μαριούπολη η οποία δέχεται το σφυροκόπημα!

Παράλληλα, οι ΗΠΑ τονίζουν πως η Μαριούπολη δέχεται πυραυλικές επιθέσεις και από την θάλασσα, από ρωσικά πλοία που βρίσκονται στα ανοιχτά. Την ίδια ώρα ο ουκρανός αξιωματούχος ανέφερε πως στρατιωτικέ δυνάμεις έφτασαν στη Μαριούπολη από την περιοχή του Ντονμπας καθώς στόχος είναι να μην πέσει η πόλη και να συνεχίζει να αντιστέκεται με κάθε στόχο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA