ΔΙΕΘΝΗ
25/03/2022 21:10

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι υποστηρίζουν ότι στο Τάγμα Αζόφ ντύθηκαν γυναίκες για να φύγουν από τη Μαριούπολη

Οι τελευταίοι μαχητές του Τάγματος του Αζόφ παρέμεναν «ταμπουρωμένοι» στο εργοστάσιο μεταλλουργίας στο λιμάνι της Μαριούπολης ψάχνοντας τρόπους για να διαφύγουν και επινόησαν τη... μεταμφίεση

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι υποστηρίζουν ότι στο Τάγμα Αζόφ ντύθηκαν γυναίκες για να φύγουν από τη Μαριούπολη
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί και από τις δύο πλευρές, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η Μαριούπολη... παραδόθηκε στον πόλεμο που δεχόταν εδώ και μέρες! Οι Ρώσοι φέρονται να έχουν καταλάβει πλήρως την πόλη και υποστηρίζουν ότι είναι θέμα ωρών οι επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό που προκαλεί εντύπωση και έχει να κάνει με διαρροές από το Κρεμλίνο, είναι ότι το Κίεβο διέταξε τα στρατεύματα του Τάγματος Αζόφ να εγκαταλείψουν την πόλη και μάλιστα... με κάθε τρόπο! Ακόμα και μεταμφιεσμένοι ως άμαχος πληθυσμός, άρα ως γυναίκες!

Οι τελευταίοι μαχητές του Τάγματος του Αζόφ παρέμεναν «ταμπουρωμένοι» στο εργοστάσιο μεταλλουργίας στο λιμάνι της Μαριούπολης ψάχνοντας τρόπους για να διαφύγουν, καθώς γνώριζαν ότι εάν πέσουν στα χέρια των Τσετσένων θα έχαναν τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει το ΤσερνίχιφΕτσι, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Κέντρου Διαχείρισης Εθνικής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μιχαήλ Μιζίντσεφ το Κίεβο με εντολή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, διέταξε τα ναζιστικά τάγματα να εγκαταλείψουν τη Μαριούπολη σε μικρές ομάδες μεταμφιεσμένες σε πολίτες, κάτι που καταγράφηκε σε αρκετά βίντεο τις τελευταίες ώρες με χαρακτηριστικό παράδειγμα μαχητής του τάγματος του Αζόφ να φοράει γούνα και να έχει ντυθεί γυναίκα για να διαφύγει!

(Πηγή: Youtube)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ