Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί και από τις δύο πλευρές, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η Μαριούπολη... παραδόθηκε στον πόλεμο που δεχόταν εδώ και μέρες!  Οι Ρώσοι φέρονται να έχουν καταλάβει πλήρως την πόλη και υποστηρίζουν ότι είναι θέμα ωρών οι επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό που προκαλεί εντύπωση και έχει να κάνει με διαρροές από το Κρεμλίνο, είναι ότι το Κίεβο διέταξε τα στρατεύματα του Τάγματος Αζόφ να εγκαταλείψουν την πόλη και μάλιστα... με κάθε τρόπο! Ακόμα και μεταμφιεσμένοι ως άμαχος πληθυσμός, άρα ως γυναίκες! 

Οι τελευταίοι μαχητές του Τάγματος του Αζόφ παρέμεναν «ταμπουρωμένοι» στο εργοστάσιο μεταλλουργίας στο λιμάνι της Μαριούπολης ψάχνοντας τρόπους για να διαφύγουν, καθώς γνώριζαν ότι εάν πέσουν στα χέρια των Τσετσένων θα έχαναν τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει το Τσερνίχιφ 

Ετσι, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Κέντρου Διαχείρισης Εθνικής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μιχαήλ Μιζίντσεφ το Κίεβο με εντολή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, διέταξε τα ναζιστικά τάγματα να εγκαταλείψουν τη Μαριούπολη σε μικρές ομάδες μεταμφιεσμένες σε πολίτες, κάτι που καταγράφηκε σε αρκετά βίντεο τις τελευταίες ώρες με χαρακτηριστικό παράδειγμα μαχητής του τάγματος του Αζόφ να φοράει γούνα και να έχει ντυθεί γυναίκα για να διαφύγει!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA