Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γουίλ Σμιθ μπορεί να κέρδισε το Οσκαρ Α' ανδρικού ρόλου, αλλά νωρίτερα έριξε χαστούκι στον Κρις Ροκ επειδή ενοχλήθηκε με ένα κακόγουστο αστείο για την γυναίκα του, επομένω αρκετοί θεωρούν ότι πρέπει να χάσει το αγαλματίδιο.  Μέχρι στιγμής, η Ακαδημία δεν έχει τοποθετηθεί για αυτό το ενδεχόμενο σύμφωνα με την Daily Mail, όμως επίσημα καταδίκασε την αντίδραση του Will Smith, ενώ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε σχετική έρευνα.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, θα υπάρξει «επίσημη ενημέρωση για ό,τι προκύψει από την έρευνα», ενώ η Ακαδημία είναι διαιρεμένη σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο Σμιθ δεν παραβίασε κάποιον περιορισμό, ενώ άλλοι θεωρούν πως με την στάση του βλάπτει όσα κατέκτησε στις ΗΠΑ το κίνημα #MeToo. Υπενθυμίζεται, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σμιθ συγκεντρώνει την δημοσιότητα επειδή χτύπησε κάποιο άτομο, καθώς στο παρελθόν είχε χαστουκίσει έναν ρεπόρτερ ο οποίος ήταν πιο διαχυτικός απ’ ότι περίμενε εκείνος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA