Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Carol Maltesi αποφάσισε το 2021 να αλλάξει ζωή και να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans με το όνομα «Charlotte Angie». Λίγους μήνες μετά δολοφονήθηκε από τον 43χρονο σύντροφό της, αφήνοντας ορφανό ένα παιδί και συγκλονίζοντας ολόκληρη την Ιταλία. Η 26χρονη πορνοστάρ εντοπίστηκε τεμαχισμένη σε τουλάχιστον 15 κομμάτια σε γκρεμό της Βαλμόνικα στην επαρχία Μπρέσια. Ο άνδρας είπε ότι σκότωσε την 26χρονη στο απόγειο ενός «ερωτικού παιχνιδιού», και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της και το έκλεισε στην κατάψυξη. Όπως είπε, η γυναίκα πέθανε από χτυπήματα στο κεφάλι.

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: Συγκλονισμένη από τη δολοφονία πορνοστάρ – Την κατακρεούργησε και την αναγνώρισαν από τα τατουάζ

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 43χρονος απαντούσε σε μηνύματα που έφταναν στο κινητό της κοπέλας «σε μια προσπάθεια να τους κάνει να πιστέψουν ότι ήταν ζωντανή» για περισσότερο από 2 μήνες, όπως εξήγησε. Έλεγε μάλιστα σε φίλους και γνωστούς της πως «ήθελε να αλλάξει τη ζωή της, να φύγει από τον κόσμο του πορνό».  Τα ψέματα συνεχίστηκαν μέχρι τις 26 Μαρτίου, όταν, μετά την ανακάλυψη του πτώματος, ο δημοσιογράφος Andrea Tortelli έγραψε στη νεαρή, αλλά ήθελε να επιβεβαιωθεί ότι ζει, για αυτό και της ζήτησε να του στείλει ηχητικό μήνυμα για να ακούσει τη φωνή της. «Ήταν ο μόνος που ζήτησε να ακούσει τη φωνή της αυτούς τους δύο μήνες», εξήγησε ο 43χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος της. «Φοβήθηκα και δεν του απάντησα ποτέ».

Στη συνέχεια, ο Davide Fontana περιέγραψε με λεπτομέρεια στους αστυνομικούς πώς διαμέλισε το σώμα αφού αγόρασε «ένα τσεκούρι και ένα μεταλλικό σιδηροπρίονο». Μετά από τρεις μέρες έβαλε τα λείψανα της κοπέλας σε έναν καταψύκτη που αγόρασε «στο διαδίκτυο» και στη συνέχεια προσπάθησε να τα κάψει χωρίς επιτυχία. Έτσι αποφάσισε να κατευθυνθεί στα βουνά του Μπόρνο (Μπρέσια) όπου πέρασε τις διακοπές του. Μετά την ανακάλυψη των μακάβριων ευρημάτων, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει την άτυχη κοπέλα από τα τατουάζ της.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση για τη βία κατά των γυναικών 

Η Charlotte Angie δεν ήξερε την κατάληξη που θα έχει. Ήταν θερμή υποστηρίκτρια της γυναικείας δυναμικότητας στον κόσμο. Το 2020 μιλούσε στα social media ενάντα στη βία των γυναικών.  Όπως έλεγε η βία δεν είναι μόνο σωματική αλλά και ψυχική. «Πρέπει να μιλάμε και για τη ψυχολογική βία, που σε καταστρέφει εξίσου με τη σωματική» έλεγε και πρόσθετε πως πλέον στόχος της είναι να μεγαλώσει σωστά τον γιο της. «Οι γυναίκες πρέπει να σέβονται και να υποστηρίζουν η μία την άλλη, όχι επικρίνουν τις μητέρες για το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους», έλεγε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA