Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (3/4) σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, προκαλώντας απροσδιόριστο αριθμό θυμάτων με διασώστες στο σημείο να προσπαθούν να τους εντοπίσουν κάτω από τα συντρίμμια, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές. Οπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί πως ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του από την ισχυρή έκρηξη ενώ 26 άτομα έχουν τραυματιστεί.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στο δυστύχημα», ανέφερε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του. Το υπουργείο είπε ότι «έλαβε πληροφορίες (σχετικά με) μια έκρηξη σε εγκαταστάσεις στην οδό Ταρλάν Αλιγιαρμπέγιοβ» στο Μπακού στις 03:00 ξημερώματα Κυριακής, τοπική ώρα (02:00 ώρα Ελλάδας).

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο τη στιγμή της έκρηξης δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά η ανακοίνωση υπογράμμισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Φωτογραφίες που διασώστες δείχνουν να σκάβουν στα συντρίμμια του κτιρίου αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του υπουργείου. Το υπουργείο πρόσθεσε ότι κατασβήστηκε η φωτιά στο νυχτερινό κέντρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA