Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι από τις πιο τρυφερές στιγμές του Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του, Μπριζίτ Μακρόν. Η φωτογράφος του Γάλλου προέδρου, Soazig de la Moissonnière, απαθανάτισε μία ακόμη στιγμή που δείχνει τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει τη σύζυγό του στα πόδια του και να κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Διαβάστε ακόμηΠόλεμος στην Ουκρανία - Βολοντίμιρ Ζελένσκι για Μπούκα: Μητέρες Ρώσων δείτε τι δολοφόνους μεγαλώσατε

Ο Γάλλος πρόεδρος βρέθηκε το Σάββατο σε στάδιο στο Παρίσι, όπου είχε μία ακόμη προεκλογική συγκέντρωση για τις εκλογές στη Γαλλία (ο πρώτος γύρος στις 10 Απριλίου). Ο Εμανουέλ Μακρόν μίλησε σε κοινό 30.000 ατόμων στο La Défense Arena στο Παρίσι. Στο συγκεκριμένο στάδιο φιλοξενούνται αγώνες ράγκμπι και συναυλίες. Και η εμφάνιση του Εμανουέλ Μακρόν εκεί τα είχε όλα: πυροτεχνήματα και μηνύματα υπέρ του. «Δείτε τι συνέβη με το Brexit, και τόσες άλλες εκλογικές αναμετρήσεις: πράγματα που έδειχναν αδύνατα τελικά συνέβησαν. Τίποτε δεν είναι αδύνατο», ανέφερε σε ένα από τα μηνύματά τους στους συγκεντρωμένους ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν

Στο στάδιο για την ομιλία του συζύγου του ήταν και η Μπριζίτ Μακρόν. Και στα αποδυτήρια ο Εμανουέλ την πήρε αγκαλιά, την κράτησε στα πόδια του και έδειξε σε όλους ότι μπορεί να είναι ο Γάλλος πρόεδρος, όμως είναι και ο σύντροφος μιας γυναίκας που δεν κρύβει ποτέ την αγάπη του για εκείνη. Και αυτό το κλικ της επίσημης φωτογράφου του Εμανουέλ Μακρόν, Soazig de la Moissonnière, τον δείχνει έτσι. 

https://www.instagram.com/p/Cb43bTSg6HS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA