Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός και ως Salt Bae με το viral αλάτισμα επιμένει ελληνικά και ανοίγει και δεύτερο εστιατόριο στη Μύκονο, όπου θα σερβίρει «ολόχρυσα» μπέργκερ. Οι προσλήψεις θα έχουν ολοκληρωθεί έως και το τέλος Απριλίου ώστε να ανοίξει εγκαίρως τις πύλες του για τη φετινή σεζόν. Οι χρεώσεις θα είναι ανάλογες του «χρυσού» εγχειρήματος και του ανταγωνισμού στο νησί των ανέμων, αφού για ένα και μόνο μπέργκερ οι τιμές θα ξεκινούν από τα 40 ευρώ. Στο μενού θα βρίσκεται φυσικά και το χρυσό burger, με μπριός που θα είναι καλυμμένο από φύλλα βρώσιμου χρυσού. Μία μερίδα θα κοστίζει 170 ευρώ. Όσο για τις «επίχρυσες» μπριζόλες, κάθε μία θα κοστίζει τουλάχιστον 350 ευρώ ενώ οι τιμές για τα πανάκριβα κρασιά θα μπορούν να κινηθούν και ακόμα ψηλότερα. Ο Τούρκος σεφ που διευθύνει άλλα 21 εστιατόρια παγκοσμίως θα επενδύσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ στο νέο του εγχείρημα, εν αναμονή τζίρων που ίσως ξεπεράσουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. https://www.instagram.com/reel/Cb7kqgNMlCG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H οργή στο Λονδίνο με την απόδειξη των 2.122 ευρώ 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ξέσπασε οργή - αρχικά στη Βρετανία και κατ΄ επέκταση σε όλο τον κόσμο - για την απόδειξη των 1.812 λιρών (2.122 ευρώ) στο εστιατόριο του Λονδίνου, στην οποία φαίνεται πως ο Τούρκος μάγειρας χρέωνε 4 Red Bull προς 44 λίρες ενώ η μπριζόλα κόστιζε 734 ευρώ. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τιμοκατάλογος του εστιατορίου έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, καθώς το κοινό υποστηρίζει ότι πάντα πρέπει να υπάρχει μία λεπτή γραμμή, που να ξεχωρίζει την ποιότητα από την απληστία, ενώ επίσης πολλοί κάνουν λόγο για έναν «υπερτιμημένο» σεφ, ο οποίος κέρδισε δόξα μέσα από ένα απλό κόλπο που χρησιμοποιεί για να αλατίσει το φαγητό. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που λαμβάνει τέτοια κριτική ο Salt Bae. Εν τέλει το εστιατόριο έκλεισε.

https://www.instagram.com/reel/CbUHRMLNXMT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA