Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη τραγωδία στις ΗΠΑ με μία μητέρα να σκοτώνει τον οκτάχρονο γιο της, να προσπαθεί να προσπαθεί να πνίξει τον άλλο τη γιο, ηλικίας 11 ετών, αλλά και να προσπαθεί η ίδια να αυτοκτονήσει. Η Ναταλία Χίτσκοκ που έχει καταγωγή από τη Ρωσία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, κάτι που της δημιούργησε εμμονές στην καθημερινότητά της.

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι ο «χασάπης της Μπούκα» - Επέβλεπε τη σφαγή και είχε πάρει τις ευλογίες της Ρωσικής εκκλησίας

Οπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ανησυχούσε πως «η ρωσική κυβέρνηση επρόκειτο να πάρει τα παιδιά της και να τα κακοποιήσει» ενώ ανέφερε πως «οι άνθρωποι την έβλεπαν ως Ρώσο κατάσκοπο».

Ομολόγησε τη δολοφονία του 8χρονου Ολιβερ, που τον στραγγάλισε, καθώς ένιωθε, όπως ανέφερε, πως αυτή ήταν η μόνη επιλογή που είχε ώστε να μην τον κακοποιήσουν και ήθελε να βάλει «τέλος στα βάσανά της με τα ίδια της τα χέρια».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στις 30 Μαρτίου η αστυνομία στο Ουισκόνσιν δέχθηκε μία κλήση για ένα παιδί που δεν είχε τις αισθήσεις του. Ο άλλος γιος της οικογένειας είδε τον αδερφό του αναίσθητο και από τις φωνές του ξύπνησε ο πατέρας του. Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν με το 8χρονο παιδί να πεθαίνει δύο ημέρες αργότερα. 

Ο σύζυγος της γυναίκας είπε στην αστυνομία ότι ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας επηρέαζε την ψυχική υγεία της Χίτσκοκ. «Ανησυχούσε για την ψυχική κατάσταση της Χίτσκοκ καθώς έβλεπε στην τηλεόραση τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας», σύμφωνα με τη NY Post .

Η 41χρονη γυναίκα μετά την πράξη της, πήρε υπερβολική δόση χαπιών και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι το οποίο κάρφωσε στο στήθος της

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA