Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον δύο νεκροί και οκτώ τραυματίες, είναι ο νεότερος απολογισμός της επίθεσης ενόπλου που σημειώθηκε νωρίτερα απόψε στο Τελ Αβίβ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία της οδού Ντίζενγκοφ, ενός πολυσύχναστου δρόμου με μπαρ και εστιατόρια. «Ένας τρομοκράτης άνοιξε πυρ και στη συνέχεια διέφυγε πεζός», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Channel 13. Στις εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα του Ισραήλ φαίνεται μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει ασθενοφόρα. Στο σημείο μετέβη ο αρχηγός της ισραηλινής αστυνομίας και ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ.

Οι ισραηλινές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενόπλου, προτρέποντας τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. «Μη βγαίνετε από τα σπίτια σας. Μη βγάζετε το κεφάλι έξω από το παράθυρο. Μη βγαίνετε στα μπαλκόνια», ήταν η σύσταση που έκανε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στους κατοίκους της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους δράστες της επίθεσης, οι οποίοι φέρονται να είναι τουλάχιστον δύο, σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει η ισραηλινή τηλεόραση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA