Μενού
  • Α-
  • Α+

«You'll never walk alone» λέει ο ύμνος της Λίβερπουλ και κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι δύο γυναίκες που είναι βέβαιο ότι δεν ήθελαν να περπατήσουν μόνες μέσα στη νύχτα. Μέχρι εκεί όλα καλά, αλλά όταν έφτασαν να μαλώσουν για το ίδιο ταξί στο κέντρο του Λίβερπουλ, τα πράγματα ξέφυγαν!  Αφού αντάλλαξαν τα πρώτα... γαλλικά, οι δύο επίδοξες πελάτισσες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί με τον οδηγό του ταξί να μένει άναυδος! 

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Μοντέλο δολοφόνησε τον σύζυγό της μετά από καβγά - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο

Μάλιστα, ένα περαστικός ξεκίνησε να καταγράφει με το κινητό του τον καβγά που ξεκίνησε για το ποια είχε... προτεραιότητα. Μάλιστα, μετά από αρκετά λεπτά, όπου οι δύο γυναίκες σύρθηκαν μέχρι το δρόμο ανταλλάσσοντας μπουνιές και σκίζοντας τα ρούχα τους, ο ταξιτζής βαρέθηκε να τις βλέπει να παίζουν ξύλο, έβαλε μπρος και έφυγε!

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές ήταν απανωτές και το περίεργο είναι ότι κανένας περαστικός δεν ενεπλάκη στο περιστατικό για να τις χωρίσει. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αλλά και από όσα φανερώνει η εικόνα, οι δύο γυναίκες είχαν βγει από κλαμπ και ήταν σε κατάσταση μέθης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA