Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX που στέλνει διαστημόπλοια στο φεγγάρι, πρόσφατα κατέθεσε πρόταση δισεκατομμυρίων για την εξαγορά του Twitter, αλλά ο ίδιος δηλώνει... άστεγος, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ζάμπλουτος Ελον Μασκ, σε συνέντευξη στον Κρις Άντερσον του TED, υποστήριξε πως δεν έχει δικό του σπίτι και ότι κοιμάται σε ελεύθερα δωμάτια φίλων του!

Διαβάστε ακόμη: Αγία Σοφία: Οι Τούρκοι κατέστρεψαν την ιστορική Αυτοκρατορική Πύλη - Η φωτογραφία με τη ζημιά 

«Δεν έχω καν ένα μέρος αυτή τη στιγμή, κυριολεκτικά μένω σε μέρη φίλων», είπε συγκεκριμένα ο ίδιος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανισότητα πλούτου στις ΗΠΑ μεταξύ του μέσου Αμερικανού πολίτη και των δισεκατομμυριούχων όπως ο ίδιος, ο είπε: «Σίγουρα, θα ήταν πολύ προβληματικό αν ξόδευα δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για προσωπικά έξοδα και άλλα, αλλά αυτό δεν ισχύει».

«Δεν είναι ότι η προσωπική μου κατανάλωση και τα έξοδα μου είναι υψηλά», είπε ακόμα, παραδεχόμενος ότι το ιδιωτικό του αεροπλάνο είναι η μόνη εξαίρεση. «Αν δεν χρησιμοποιήσω το αεροπλάνο, τότε έχω λιγότερες ώρες ώστε να δουλέψω», σημείωσε. Υπενθυμίζεται ότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ο Μασκ έγραψε στο Twitter ότι η κύρια κατοικία του προέρχεται από τη SpaceX, αξίας 50.000 δολαρίων.

Ακόμη, η κατοικία του ήταν σε μια βολική τοποθεσία κοντά στην εταιρεία του στο Τέξας. Στο ίδιο tweet, παραδέχτηκε επίσης ότι είχε ένα «σπίτι εκδηλώσεων» που βρίσκεται στην περιοχή Bay. Επιπλέον, το Μάιο του 2020, ο Μασκ είχε γράψει στο Twitter: «Πουλάω σχεδόν όλα τα φυσικά μου υπάρχοντα. Δεν θα έχω κανένα σπίτι». Σημειώνεται ότι η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Μασκ ανέρχεται, σύμφωνα με το Forbes, στο ιλιγγιώδες ποσό των 269,5 δισ. δολαρίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA