Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης όπου καταδίκαζε την «βαναυσότητα» του κύματος ομοφοβικών νομοθεσιών που σαρώνει τις ρεπουμπλικανικές πολιτείες. «Το κάνουν αυτό με έναν τρόπο που είναι σκληρός και βάναυσος ιδίως για την κοινότητα των παιδιών» είπε η Ψάκι και δεν μπόρεσε τα συγκρατήσει τους λυγμούς της σχολιάζοντας την προώθηση από τους Ρεπουμπλικανούς νομοθετημάτων που περιθωριοποιούν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+. 

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Μετατρέψαμε την Αγία Σοφία σε τζαμί και αυτό είναι μόνο η αρχή, λέει ο Σοϊλού

«Συγκινούμαι μ'αυτό το θέμα γιατί είναι τρομερό. Πρόκειται για παιδιά που εκφοβίζονται και όλοι αυτοί οι ηγέτες παίρνουν μέτρα για να τα πληγώσουν, για να τραυματίσουν τις ζωές τους και τις οικογένειές τους» είπε η ίδια. Και συνέχισε: «Και κοιτάξτε κάποιους από αυτούς τους νόμους σ'αυτές τις πολιτείες και ποιους γονείς κυνηγούν, που βρίσκονται σε σχέσεις αγάπης, που έχουν παιδιά. Είναι πλήρως εξωφρενικό. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που με τρελαίνει». 

Σύμφωνα με αναλυτές, η σειρά αυτή νόμων, επιθετικών προς τα δικαιώματα και την αποδοχή της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει πόλωση και εχθρότητα μεταξύ των ψηφοφόρων, εν όψει των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου. Μεταξύ των νομοσχεδίων στα οποία αναφέρθηκε η Ψάκι είναι και το λεγόμενο «μη λες γκέι» της Φλόριντα, το οποίο επιτίθεται στην ενημέρωση και διδασκαλία θεμάτων για την κοινότητα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA