Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα νέο βίντεο με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην εκκλησία για τη λειτουργία του Πάσχα έρχεται να φουντώσει τις φήμες για μοντάζ! Σύμφωνα με το υλικό που κυκλοφόρησε στα social media ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται να βρίσκεται στην εκκλησία, ουσιαστικά μόνος του μαζί με τους σωματοφύλακές του, με την εικόνα να είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη που μεταδόθηκε ως «ζωντανή» από τη ρωσική τηλεόραση και στην οποία φαίνεται η εκκλησία να είναι γεμάτη κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Ο πατριάρχης Κύριλλος προσευχήθηκε για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία αλλά δεν τον καταδίκασε

Ο Πούτιν, για τον οποίο τις τελευταίες ώρες γίνονται αναφορές πως είναι άρρωστος, βρέθηκε στην εκκλησία για το Ορθόδοξο Πάσχα με τα πλάνα της ρωσικής τηλεόρασης να δείχνουν έναν γεμάτο από κόσμο, ναό, που παρακολουθούσε τη λειτουργία. Ωστόσο αυτή την εικόνα έρχεται να ανατρέψει ένα βίντεο που τον δείχνει ακριβώς με τα ίδια ρούχα και στο ίδιο σημείο της εκκλησίας, αλλά αυτή τη φορά μόνο του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οπως σημειώνεται, είναι πολύ πιθανό να κινηματογραφήθηκε στον ναό και αν συνεχεία τα πλάνα του να έγιναν μοντάζ με τη γεμάτη εκκλησία που μεταδόθηκε στη χώρα.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2669897.html

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα από τη Βρετανία κάνουν αναφορά για πιθανή ασθένεια του Ρώσου προέδρου. Όπως σημειώνεται ο Πούτιν έδειχνε ιδιαίτερα αδύναμος και ασταθής ενώ την ώρα που στεκόταν στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος της Μόσχας δίπλα στον δήμαρχο της πόλης Σεργκέι Σομπιάνιν, δάγκωνε τα χείλη του. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές πως η εικόνα του μοιάζει με ανθρώπου που πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, η οποία προκαλεί τρόμο, αργή κίνηση και δυσκαμψία.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA