Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σπάνιο βίντεο με την «πριγκίπισσα του λαού» Νταϊάνα, να παίζει ανέμελα με τους δύο γιους της το 1986 έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας. Οι στιγμές ανεμελιάς της πριγκίπισσας που παίζει με τους δύο γιους της έχουν ενθουσιάσει τους φαν της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Σύμφωνα με την Daily Mail το βίντεο είναι από τους κήπους του Highgrove House, της οικίας του διαδόχου του βρετανικού θρόνου. Ο 4χρονος τότε πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε βουρκώσει και δεν ήθελε να βγει από την κρυψώνα του και η Νταϊάνα τον παρότρυνε να βγει αφού «ο αδερφός του Χάρι θα έχει όλη τη διασκέδαση». 

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2671683.html

Στο βίντεο τα δύο αγόρια απεικονίζονται να κάνουν κούνια, τσουλήθρα και να παίζουν μεταξύ τους, αφού βεβαίως τελικά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να βγει από την κρυψώνα του. Φορώντας μία φούξια μπλούζα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα φαίνεται να μην χάνει από τα μάτια της τους δυο γιους τους καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Όλη της η προσοχή είναι στραμμένη επάνω τους. Κρατώντας τον δίχρονο τότε Χάρι στην αγκαλιά της, η Νταιάνα απομακρύνεται από τον πρωτότοκο γιο της με τον ίδιο να διαμαρτύρεται λέγοντάς της «όχι» και εκείνη να τον πειράζει λέγοντάς του :«Όχι, δεν πειράζει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA