Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε 30 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία ιερόδουλη από το Κουίνς της Νέας Υόρκης για τη δολοφονία τεσσάρων πελατών της. Ανάμεσα στα θύματα της 43χρονης Αντζελίνα Μπαρίνι ήταν και ο σεφ του διάσημου εστιατορίου Cipriani Dolci Αντρέα Ζαμπερόνι. Η γυναίκα δήλωσε ένοχη και παραδέχτηκε πως νάρκωνε πελάτης της για να τους ληστέψει. 

Η Αντζελίνα Μπαρίνι είχε δηλώσει ένοχη τον περασμένο Αύγουστο, παραδεχόμενη ότι χορήγησε φαιντανύλη σε αρκετούς άνδρες και ότι είχε χορηγήσει το «ναρκωτικό του βιασμού» GBL στον Ζαμπερόνι, με στόχο να ληστέψει τα θύματά της χωρίς εκείνα να μπορούν να αντισταθούν. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις πελάτες της από υπερβολική δόση.

Διαβάστε ακόμη: EgyptAir: Τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους νοτίως της Κρήτης το 2016

Η 43χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν ενώ ο δικαστής Μπράιαν Κόγκαν είπε πως πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε σε προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον και ήταν και η ίδια εθισμένη στα ναρκωτικά. «Η σοβαρότητα των πράξεών σου δεν μπορεί να μετριαστεί από όσα βίωσες μεγαλώνοντας» είπε ο Κόγκαν στην Μπαρίνι, η οποία έβαλε πολλές φορές τα κλάματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Πριν την ανακοίνωση της ποινής, η εξαδέλφη ενός από τα θύματα είπε ότι δεν αισθάνεται την παραμικρή συμπόνια για την ιερόδουλη: «Κατανοώ ότι το παρελθόν της ήταν δύσκολο. Το ίδιο και το δικό μου. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Σκότωσε τέσσερα άτομα… Της αξίζει αυτό που παθαίνει». Σύμφωνα με την ίδια, το θύμα σπούδαζε και ονειρευόταν να ασχοληθεί με τον κατασκευαστικό τομέα. «Εσύ κατέστρεψες τα πάντα. Δεν σε συγχωρώ» είπε με τρεμάμενη φωνή στην Μπαρίνι, συμπληρώνοντας ότι ο εξάδελφός της ήταν ο καλύτερός της φίλος και ότι της στέρησε ένα από τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Μπαρίνι χορήγησε αρκετές φορές ναρκωτικές ουσίες με φαιντανύλη στα θύματά της το καλοκαίρι του 2019. Το επικίνδυνο κόλπο της για να ληστεύει άνδρες με χρήση αυτής της ουσίας είχε μοιραία κατάληξη σε τρεις περιπτώσεις πελατών, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2019. Η Μπαρίνι φέρεται να χορήγησε επίσης ένα «ναρκωτικό βιασμού» στον Ζαμπερόνι, προτού εκείνος χάσει τη ζωή του σε μοτέλ στις 18 Αυγούστου. Η ιερόδουλη προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα τυλίγοντας το σε σεντόνια και τοποθετώντας το σε έναν σκουπιδοντενεκέ.

Μιλώντας στη New York Post, η μεγαλύτερη αδελφή της Μπαρίνι χαρακτήρισε «σκληρή» την ποινή, σημειώνοντας ότι «τα θύματα δεν ήταν άγιοι» και ότι οι ίδιοι έβαλαν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση: «Ήθελαν να διασκεδάσουν, να κάνουν ναρκωτικά μαζί της και να κάνουν σεξ. Δεν απείλησε κανέναν με το όπλο στον κρόταφο για να πάει μαζί της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA