ΔΙΕΘΝΗ
27/04/2022 17:03

Βρετανία: Βουλευτής των Συντηρητικών κατηγορείται ότι έβλεπε πορνό μέσα στο Κοινοβούλιο

Ένας βουλευτής των Τόρις, του Συντηρητικού κόμματος του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, κατηγορείται ότι έβλεπε πορνό στο κινητό τηλέφωνό του μέσα στην αίθουσα συζητήσεων της Βουλής των Κοινοτήτων

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βρετανία: Βουλευτής των Συντηρητικών κατηγορείται ότι έβλεπε πορνό μέσα στο Κοινοβούλιο
Πηγή: Twitter
Ανάγνωση:

Το Συντηρητικό κόμμα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον εξετάζει αναφορές σύμφωνα με τις οποίες βουλευτής παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό στο τηλέφωνό του στην αίθουσα συζητήσεων της Βουλής των Κοινοτήτων, όπως μετέδωσε σήμερα το δίκτυο PA Media. Δύο βρετανικές εφημερίδες ανέφεραν νωρίτερα ότι ένας άνδρας, βουλευτής των Συντηρητικών, εθεάθη από συναδέλφους του να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό ενώ βρισκόταν στο Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το δίκτυο PA Media, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Συντηρητικών Κρις Χίτον-Χάρις διερευνά τις αναφορές αυτές, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη DailyMail, ο ισχυρισμός για τον βουλευτή ειπώθηκε σε μια συνάντηση γυναικών πολιτικών σχετικά με τη σεξιστική κουλτούρα που επικρατεί στο Κοινοβούλιο, στην οποία συμμετείχαν πρόσωπα όπως η Τερέζα Μέι.

Ο βουλευτής δεν κατονομάστηκε, αλλά μια γυναίκα βουλευτής είπε στη συνεδρίαση της Τρίτης ότι είχαν καθίσει δίπλα του εκείνη τη στιγμή, ενώ μια δεύτερη το επιβεβαίωσε. Υπήρχαν επίσης ισχυρισμοί ότι το έκανε και σε άλλες περιπτώσεις στην αίθουσα, όπως και όταν συμμετείχε σε ακρόαση της επιτροπής των Κοινοτήτων.

«Αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη και θα ληφθούν μέτρα», αναφέρουν στελέχη από το γραφείο των Συντηρητικών στο Κοινοβούλιο στη DailyMail ενώ η βουλευτής των Τόρις, Πολίν Λέιθαμ, ζήτησε από τον κατηγορούμενο βουλευτή να παραιτηθεί, λέγοντας στο GB News: «Πρέπει να φύγει αν αποδειχθούν αληθινοί ισχυρισμοί, κάτι που σημαίνει ότι η υπουργική του σταδιοδρομία έχει ολοκληρωθεί αλλά και η κοινοβουλευτική του καριέρα πιθανώς. Απλώς δεν συγχωρείται με κανέναν τρόπο. Είναι εντελώς σοκαριστικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ