Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπόρις Μπέκερ θα οδηγηθεί στη φυλακή για 2,5 χρόνια, καθώς απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία μετά την πτώχευσή του τον Ιούνιο του 2017. Σύμφωνα με το BBC ο πρώην σούπερ σταρ του τένις, που έχει κατακτήσει 6 Grand Slam, κινδύνευε με 28χρόνια φυλάκιση, ωστόσο κρίθηκε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες και έτσι η ποινή του έγινε μικρότερη. και έξι μήνες για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων μετά την πτώχευσή του τον Ιούνιο του 2017.

Ο παλαίμαχος τενίστας κατηγορείται ότι κράτησε κρυφά από τις αρχές τα τρόπαια που είχε κατακτήσει στα τουρνουά του Wimbledon και του Australian Open καθώς και κάποια ακίνητα μεταξύ Λονδίνου και Γερμανίας και περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Ποιος είναι ο Μπόρις Μπέκερ

Ο Μπόρις Φραντς Μπέκερ είναι Γερμανός πρώην αθλητής του τένις και oλυμπιονίκης. Γεννήθηκε το 1967 κι αποτελεί έναν από τους καλύτερους τενίστες της ιστορίας. Κέρδισε σε συνολικά 49 διοργανώσεις στο μονό – εκ των οποίων έξι Grand Slam, μεταξύ αυτών σε τρία Γουίμπλεντον – καθώς και 15 τίτλους στο διπλό. Ήταν για δώδεκα εβδομάδες πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη και είναι μέχρι σήμερα ο νεότερος νικητής στο Γουίμπλεντον στην ιστορία της διοργάνωσης.

Το 1985 έγινε ο πρώτος Γερμανός στο σύγχρονο τένις, ο οποίος κέρδισε τίτλο Grand Slam στο μονό. Από το 2013 έως το 2016 ήταν ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA